Minunatul Cristal de Azurit si puterea lui de a deschide Porti Ceresti, cat de multa dreptate au avut chinezii antici oferindu-i numele de Piatra Raiului. 


In zilele noastre intalnim Cristalul de Azurit in majoritatea colectiilor de cristale si foarte putin folosit pentru Adevarata lui Putere.

Cunoasterea Cristalului de Azurit

Datorita puterii exercitate de acest cristal, cat si matricei de Cristal Protector, avem nevoie de o perioada de cunoastere si acomodare cu acesta.

 

 

Puterea de cristal Protector se manifesta din interiorul cristalului spre exterior, cu timpul protejand si spatiul sau persoanele din jurul sau, in special persoanele care-l folosesc.

 

 

E nevoie de aceasta perioada de “cunoastere” pentru a-si extinde zona de protectie si sa se deschida catre noi.

Exercitiu de cunoastere a cristalului

Luati cristalul in mana si analizati-l, atat tactil cat si vizual, dar fara a avea asteptari, pur si simplu va uitati la el. Faceti asta de cate ori simtiti nevoia. Scopul exercitiului e sa va creati o memorie vizuala a Cristalului de Azurit, aceasta o sa va usureze procesele de meditatie sau vindecare cu acest cristal.

 

 

Indiferent daca faci acest exercitiu sau nu, daca-i oferi atentie sau nu, simpla prezenta in casa ta sau spatiul in care lucrezi e sufiecient pentru ca acesta sa-ti curete si energizeze corpul, iar in timp isi va crea o conexiune subtila cu aura ta.

 

 

Iar pentru ai descoperii adevarata putere este nevoie de timp si exercitiu, la fel cum procedam cu orice alte unelte din viata noastra. De exemplu, telefonul pe care-l folosesti, a fost nevoie de timp si exercitiu pentru a-i afla toate functiile, uneori ne obisnuim mai repede, uneori avem nevoie de mai mult timp.

Exercitiu de cunoastere a cristalului

Pentru meditatie, asezati-va intr-o pozitie relaxanta si tineti cristalul in palme. Priviti cristalul si analizati forma incercand sa va creati o memorie a lui fara a va lasa distrasi de alte ganduri. 

 

Cand va simtiti pregatiti inchideti cristalul in palme, inchideti ochii si mentineti imaginea acestuia in minte. In acelasi timp simtiti vibratia cristalul, se va manifesta ca un puls in palme. La inceput o sa-l simtiti pulsand diferit de pulsul vostru normal, iar in timp ce vibratia voastra se va alinia cu vibratia lui, cele doua pulsurii vor deveni identice.

 

Ramaneti in starea de relaxare cu ochii inchisi si atentia la Cristalul de Azurit, la corpul vostru si la conexiunea cu acesta. Cristalul de Azurit se va deschide catre voi, fiti detasati si relaxati. Nu e nici o problema daca adormiti, este posibil sa va induca si o stare de visare.

 

Scopul meditatiei este de a crea o legatura cu acest puternic cristal. Repetati aceasta meditatie pana considerati ca ati format o conexiune stabila si stapaniti modul de conectare.

Meditatie pentru Vindecare

Nu este recomandat pentru meditatiile de vindecare fizica, e nevoie de foarte multa energie si cunoastere din partea utilizatorului pentru a avea rezultate rapide. Acesta actioneaza in timp si este recomandat pentru meditatii de intretinere a corpului energetic si fizic, pentru regenerare celulara si deblocarea fluxului energetic, care implicit duce la prevenirea sau ameliorarea afectiunilor corpului fizic cauzate de aceste blocaje energetice.

 

Folositi Cristalul de Azurit pentru prevenirea afectiunilor centrului energetic superior, afectiuni ale creierului, gatului, dereglari si disfunctionalitati ale glandei tiroide, pineale, afectiuni ale ochilor si urechilor. Regenerare celulara, detoxifierea organismului si ameliorarea afectiunilor aferente sistemului osos si a dintilor.

 

Pentru a incepe meditatia asezati-va intinsi pe spate, pe o suprafata confortabila, o saltea sau in pat, sau chiar afara intinsi pe iarba.

 

Incepeti meditatia la fel, ca si in meditatia pentru cunoastere, cand va simtiti pregatiti inchideti cristalul in palma si pastrati o singura intentie(un singur gand). Intentia sa fie o comanda clara si simpla pe care o adresati corpului, nu cristalului. De exemplu, pentru regenerare celulara, intentia ar fi: “Imi regenerez celule”. Puteti sa ziceti in gand sau chiar sa o rostiti si va recomand sa o ziceti o singura data. Dupa ce intentia a fost exprimata ajutati procesul prin vizualizare.

Indreptati atentia spre varful picioarelor, cu ochii inchisi, incercati sa simtiti celule cum vibreaza. O sa simtiti un puls slab care incepe sa se intensifice si sa creasca in corp. 

 

Urcati atentia in acelasi timp cu vibratia pana cuprinde-ti tot corpul si induce-ti un sentiment de fericire fata de acesta, un sentiment de iubire fata de corpul dumneavoastra. In acest moment puteti considera ca intentia s-a manifestat , iar celule au inceput procesul de regenerare.

 

Ramaneti in aceasta stare de meditatie, relaxati, fericiti, puteti sa si adormiti, somnul ajutand corpul in acest proces.

 

 

Cristalul de Azurit ajuta prin declansarea mai rapida a procesului si sustine efectele de regenerare celulalara pentru o perioada mai indelungata. Va memora aceasta intentia si efectele ei, iar prezenta lui in spatiul tau va emite incontinu acesta vibratie, oferind un ajutor subtil in procesul de regenerare celulara a corpului.

La fel ca si pentru “regenerare celulara” puteti sa procedati si pentru celelalte afectiuni. Daca este vorba despre o afectiune locala, mentineti atentia doar pe zona respectiva.

Cristalul de Azurit si conexiunea cu Divinitatea

Cand ajungi sa cunosti si sa intelegi puterea cristalului, iar conexiunea cu acesta este stabila, puteti sa-l folositi pentru meditatii mai profunde, meditatii de conexiune cu Spiritul Tau, conexiunea cu Divinitatea, calatorii astrale si explorarea lumilor invizibile accesibile omului.

 

Incepe la fel, ca si in celelalte doua meditatii, cand te simti pregatit nu mai inchide cristalul in palme, ci pozitioneaza-l pe frunte, peste chackra celui de Al 3 -lea Ochi. Daca ai exersat meditatia de cunoastere, alinierea vibratiei si conexiunea cu cristalul sunt mult mai usoare.

 

Mentineti starea de relaxare, detasati si fara asteptari, indreapta-ti atentia spre vibratia Cristalului de Azurit si conexiunea acestuia cu glanda pineala. Proprietatea cristalelor de a exercitata energie electrica(piezoelectricitate) va forma un canal de conexiune intre cristal si cristalele ce formeaza Glanda Pineala. 

 

Vibratia culori, mentinuta prin imagianea vizuala a cristalului in minte, iti va curata si energizarea Glanda Pinuala, activand cel de Al 3 -lea Ochi si facilitand deschiderea catre Spirit si Divinitate.

Modul de pozitionare a Cristalului de Azurit. Activarea celui de Al 3 – lea Ochi se realizeaza datorita energizarii Glandei Pineale prin conexiunea cristalului cu aceasta si memoria vizuala a cristalului.

Imaginea cristalului din memorie se va extinde si te va cuprinde, vei avea un sentiment ca te afli in interiorul cristalului. Fiti relaxati si atenti la Cristalul de Azurit, acesta va deschide pentru tine o poarta.

 

Bucurati-va de aceasta putere si explorati lumile ce vi se deschid cu atentie, detasare, ca un calator fara frica.

 

Pentru inceput faceti aceasta meditatie doar o data pe saptamana. Cantitatea de informatie oferita si lumile pe care le face accesibile pot duce la pierderea contactul cu aceasta lume, un sentiment de a fi „cu capul in nori”, devenind mai indiferenti si neglijenti fata de activitatile zilnice, relatia cu aproapele tau, familia ta, jobul tau, etc.

 

Simpla prezenta a acestuia in casa voastra si o meditatie pe saptamana sunt mai mult decat suficient pentru a crea o conexiune frumoasa cu Spiritul Tau si Divinitatea, o conexiune pe care sa o stapaniti usor si de care sa va bucurati.

Experienta personala cu acest minunat cristal

Experienta este legata de o problema fizica, o durere in spate care se manifesta in 3 zone, incepand din zona coloanei, urcand pana la umarul stang. Timp de o saptamana durerea a persistat si nu puteam sa scap de ea. Dupa o sesiune de meditatie cu acest cristal am adormit, iar puterea lui s-a manifestat in vis.

Visam ca stateam pe o banca intr-un peisaj familiar copilariei si cum mana dreapta imi scoteam, pe rand, 3 statuete din corp, aveau o forma de paralelipiped dreptunghic si decorate pe fetele mai late cu motive in bazorelief. O culoare laptoasa, semitransparente si o textura caracteristica unui plastic mai moale. Statuetele erau pozitionate in cele 3 zone unde se manifesta durerea. 

 

Cristalul de Azurit m-a ajutat sa identific cauza durerii, in acelasi timp a eliminat blocajele energetice ce-mi cauzau acea durere(afectiune) in zona spatelui. A doua zi durerea de spate a disparut.

 

Daca vi se ofera astfel de vise sau meditatii, nu va speriati, tineti minte, in vis sau in meditatie sunteti un observator fara frica. Incercati sa intelegeti legatura dintre subiectul visului sau meditatiei cu problemele pe care le intimpinati in viata, evenimente trecute sau viitoare. Visul meu nu a fost altceva decat eliminarea unor blocaje emotionale pe care le aveam din copilarie, blocaje in corpul energetic care-mi cauzau acea afectiune in corpul fizic.

Concluzii despre folosirea Cristalului de Azurit

Este un cristal care manifesta o vibratie puternica asupra corpului fizic si energetic si e nevoie de timp si rabdare pentru a afla toate puterile oferite. Ca si avertisment, daca folosind cristalul simtiti palpitatii sau stari de agitatie fizice sau mentale, va rog sa va opriti din a folosi cristalul. Energia lui produce schimbari prea puternice in corpul energetic, fiind nevoie de o perioada mai indeluganta de acomodare cu acesta.

 

Pentru a stapani o anumita stiinta e nevoie de timp si exercitiu, la fel si pentru cristale. Cu cat le folositi si le cercetati mai mult, cu atat o sa stiti mai mult despre puterile pe care le ofera si modul in care sa le folositi. Informatia din articol este extrasa din diferite surse oferite de oameni care si-au dedicat viata cercetarii cristalelor din punct de vedere metafizic, cat si din punct de vedere stiintific, dar si din experientele noastra cu acest cristal. Va invitam sa-l folositi si sa-i descoperiti energia.

Lasă un răspuns

Dealerul tău de cristale