Termeni si Conditii

Site-ul dazurit.ro aflat la adresa electronica https://dazurit.ro, denumit in continuare “dazurit.ro”, este administrat si detinut de societatea comerciala CALANDRINON CONSULT S.R.L., persoana juridica romana, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 34372467, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. 5/591/15.04.2015, cu sediul in municipiul Oradea, Strada Grigore Irofte, nr. 1, bloc S60, ap. 71, Bihor, Romania si cu capital social in valoare de 200 lei. E-mail: calandrinon@dazurit.ro.
Navigarea si/sau Utilizarea Site-ul dazurit.ro, crearea si utilizarea unui Cont, efectuarea unei Comenzi de catre orice Vizitator, Client, Utilizator sau Cumparator este echivalenta cu citirea, intelegerea si acceptara expresa si fara echivoc a Termenilor si Conditiilor Site-ului dazurit.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data Utilizarii Site-ul dazurit.ro si/sau crearii Contului in cadrul Site-ului dazurit.ro si/sau la data plasarii unei Comenzi in cadrul Site-ului dazurit.ro.
dazurit.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba si actualiza in orice moment continutul Documentului Termeni si Conditii, precum si continutul acestui Site, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de neintelegeri intre dazurit.ro si Vizitator, Utilizator sau Cumparator, se vor aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul Comenzii si/sau la momentul aparitiei neintelegerii.

1. Definitii

Vizitator
Orice persoana fizica sau juridica care viziteaza Continutul Site-ul dazurit.ro si care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din Documentul Teremeni si Conditii, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de vizitare a Site-ului dazurit.ro

Utilizator
Orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site-ul dazurit.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului dazurit.ro din Documentul Teremeni si Conditii.

Cumparator

Poate fi orice persoana juridica sau fizica care are varsta peste 16 ani si efectuaeaza o Comanda.

Vanzator
SC CALANDRINON CONSULT S.R.L., persoana juridica romana detinatoare al site-ului dazurit.ro, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 34372467, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. 5/591/15.04.2015, cu sediul in municipiul Oradea, Strada Grigore Irofte, nr. 1, bloc S60, ap. 71, Bihor, Romania.

Cont
Sectiunea din Site-ul formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Vizitatorului/Utilizatorului/Clinetului/Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Vizitator/Utilizator/Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, garantii Bunuri, facturi fiscale, etc.).
Vizitatorul/Utilizatorul/Clinetul/Cumparatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate

Site
Spatiul pe internet dazurit.ro aflat la adresa electronica https://dazurit.ro, denumit in continuare “dazurit.ro”, continutul si subdomeniile lui.

User
Pseudonim prin care un anumit Vizitator/Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. User-ul este asociat informatiilor din Site ale Vizitatorul/Utilizatorul/Clinetul/Cumparatorul sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Comanda
Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Vizitator/Utilizator/Clinet/Cumparator prin care acesta transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii disponibile in cadrul Site-ului.

Bunuri si Servicii
Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului/Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract
Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Vizitator/Utilizator/Client/Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Vizitatorului/Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului.

Continut
Toate informatiile de pe Site-ul dazurit.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
Continutul oricarui e-mail trimis Vizitatorilor/Utilizatorilor/Clientilor/Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Vizitatorului/Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
Informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
Informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
Date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Cosul meu
Sectiune din Site-ul dazurit.ro care permite Cumparatorului/Utilizatorului/Clientului/Vizitatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Tranzactie
Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. prin Site-ul dazurit.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii
Toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si/sau Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Newsletter
Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau asupra Articolelor publicate in cadrul Site-ului dazurit.ro si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Articol
Expunere scrisa (de proportii mai reduse) cu caracter publicistic si informativ din cadrul CONTINUTULUI Site-ului dazurit.ro.

Review
O evaluare scrisa de catre Vizitatorului/Utilizatorulu/Clientul/Cumparatorul in cadrul Site-ului dazurit.ro unui Articol, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative.

Comentariu
Apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare
Formula de adresare catre alti Vizitatori/Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Articolele, Bunurile sau Serviciile din CONTINUTUL Site-ului dazurit.ro.

Raspuns
Informatie scrisa care este transmisa Vizitatorului/Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site-ul dazurit.ro, referitoare la un anumit Articol, Bun sau Serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Vizitator/Utilizator/Client/Cumparator unui alt Vizitator/Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

2. Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Efectuarea unei Comenzi de catre orice Client,Vizitator, Utilizator sau Cumparator este echivalenta cu citirea, intelegerea si acceptara expresa si fara echivoc a Termenilor si Conditiilor Site-ului dazurit.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda, pentru motive justificate. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.
Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate de la punctele de livrare dazurit.ro preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.
Termenii si Conditiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

3. Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Vizitator/Utilizator/Cumparator.
Pentru motive justificate dazurit.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L..
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin metodele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
dazurit.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care dazurit.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON). SC CALANDRINON CONSULT SRL nu este platitoare de T.V.A.. Preturile afisite pe Site sunt finale si nu includ T.V.A..
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si Serviciilor disponibile pe Site (video-uri/ imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
Dupa 5 (cinci) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va trimite o solicitare catre adresa de email inscrisa de cumparator in Cont sau in formularul de Comanda solicitand prin aceasta un Review legat de Bunul si/sau Serviciul achizitionat. Prin aceasta solicitare dorim ca, Cumparatorul, sa contribuie la informarea altor posibili Vizitatori/Utilizatori/Cumparatori de pe Site.

4. Subcontractatrea si cesionarea

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Continutul Site-ului dazurit.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, cum este el definit la capitolul 1. DEFINITII din Documentul Termeni si Conditii, este integral proprietatea SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Continutul este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Site-ului dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. isi da acordul pentru distribuire prin share a link-urile(trimiterile, adresele) ce fac legatura cu Site-ul, Continutul, Articolele, Bunurile si/sau Serviciile din cadrul Continutului Site-ului dazurit.ro. Prin aceasta incurajam Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul la promovarea Continutului Site-ului dazurit.ro.

Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul nu ii este permisa distributia, copierea publicarea, transferul catre terte parti, utilizarea, expunerea, modificarea, alterarea ontinutului sau oricarei sectiuni a Continutului in orice alt context decat cel original intentionat de Site-ul dazurit.ro, indepartarea insemnelor care arata dreptul de autor al dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. asupra Continutului, includerea Continutului sau oricarei sectiuni a Continutului in afara Site-ului dazurit.ro, cat si participarea la transferul, distributia, vanzarea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, copierea si/sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Site-ului dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L..
Continutului sau oricare sectiune a Continutului din cadrul site-ului dazurit.ro la care Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul are sau obtine acces aflat sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. cu referire la acel Continut.
Dazurit.ro si/sau CALANDRINON CONSULT S.R.L. poate oferi Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al Site-ului dazurit.ro. Acest acord se aplica strict pentru continutul si/sau continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului dazurit.ro.
Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

6. Exonerarea de raspundere

CALANDRINON CONSULT S.R.L. si/sau dazurit.ro nu garanteaza ca Site-ul dazurit.ro, e-mailurile trimise de catre dazurit.ro, serverele pe care este gazduit Site-ul dazurit.ro sunt fara virusi si/sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, dazurit.ro si/sau . SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea, accesarea si/sau vizitarea Site-ului dazurit.ro sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site-ul dazurit.ro. SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site-ul dazurit.ro.
Informatiile incluse pe dazurit.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre Articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@dazurit.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Proprietatile metafizice ale Cristalelor si/sau proprietatile Critstalelor asupra corpului fizic si energetic si/sau efectele Cristalelor in vindecarea corpului fizic mentionate in Continutul Site-ului dazurit.ro reflecta experientele personale ale unor cristaloterapeuti, experientele personale si/sau parerile Autorilor Continutului Site-ul dazurit.ro, informatii adunate din carti, folclor, diverse surse si au caracter pur informativ, nefiind verificate stiintific. Informatiile din Continutul Site-ului dazurit.ro au caracter pur informativ, nefiind verificate stiintific, folosirea cristalelor nu poate inlocui sub nicio forma diagnosticul si/sau tratamentul medical. Daca suferiti sau banuiti ca suferiti de vreo afectiune, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau unui specialist. Responsabilitatea legata de modul de folosire a informatiilor din Continutul Site-ului dazurit.ro revine in intregime Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul acestui Site.
Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in Continutul Site-ului dazurit.ro au caracter pur informativ, nefiind verificate stiintific si sunt asumate in intregime de Autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a Site-ului dazurit.ro.
Continutul Site-ului dazurit.ro este furnizat ca atare, fara garantii de nici un fel, implicite sau explicite, asupra tehnicilor si indicatiilor terapeutice continute in Continutul Site-ului dazurit.ro. Tehnicile, informatiile si indicatiile terapeutice au caracter pur informativ, nefiind verificate stiintific si nu constitue un substitut pentru tratamentul medical si nici nu pot fi folosite pentru diagnosticare.
Informatiile din Continutul Site-ului dazurit.ro despre tratarea unor afectiuni fizice, emotionale si/sau energetice, tehnicile si indicatiile terapeutice, reflecta experientele personale ale diferitilor practicanti a medicinei alternative(numita si medicina complementara sau medicina neconventionala), experientele personale si/sau parerile Autorilor Continutului Site-ul dazurit.ro, informatii adunate din carti, folclor, diverse surse si au caracter pur informativ, nefiind verificate stiintific. Folosirea Bunurilor si Serviciilor, tehnicilor si indicatiilor din cadrul Continutului Site-ului dazurit.ro necorespunzator pot avea efecte neasteptate. Responsabilitatea legata de modul de folosire a Bunurilor si Serviciilor, tehnicilor si indicatiilor, a informatiilor din Continutul Site-ului dazurit.ro revine in intregime Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul acestui Site.
dazurit.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Bunuri si Servicii care sunt afisate pe Site-ul dazurit.ro ca urmare a unor erori tehnice si/sau care din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru Bunuri si Servicii.
dazurit.ro in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile Cupoanelor campaniei, nu este responsabil pentru Cupoanele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula Cuponul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de ramburs, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.
Orice link-uri catre alte Site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati informatiilor, iar dazurit.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru Bunuri si Servicii promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Prin vizitarea si/sau utilizarea in orice mod a Continutului Site-ului dazurit.ro sau a Site-ului dazurit.ro sunteti de acord sa nu faceti responsabil Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. si/sau tertele parti implicate in constructia, producerea si administrarea acestui Site sau pe cei a coror materiale, informatii si/sau Bunuri si Servicii apar in Continutul Site-ului dazurit.ro, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor si Continutului continut in Site-ul dazurit.ro.

7. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului dazurit.ro pot face Reviewuri, Comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu dazurit.ro, nu sunt o forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. dazurit.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii si/sau afisarii unor materiale si/sau articole si/sau documente care implica texte, replici, recenzii, etc, formulate de Vizitatori/Utilizatori/Cumparatori, se considera ca respectivul Vizitator/Utilizator/Cumparator garanteaza originalitatea lor si acorda dazurit.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, traduce, modifica, publica, reproduce, adapta, crea continut derivat, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta prin orice mijloace aceste continuturi oriunde in lume. Vizitatorul, Utilizatorul, Clientul, Cumparatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

8. Comanda

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
Bunurile si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul Site-ului dazurit.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al Cumparatorul.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
E-mailul prin intermediul caruia Cumparatorul este informat asupra Comenzii plasate pe dazurit.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Utilizatorului sau Cumparatorului. Contractul pentru Bunurile si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate.
In cazul comenzilor ce contin Bunuri cu livrare din stocul propriu, confirmarea privind livrarea acestora se va realiza in 24-72 de ore de la inregistrarea acestora pe Site.
dazurit.ro poate anula si/sau refuza o Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Cumparatorul sa poata pretinde daune si/sau interese, pentru urmatoarele situatii:

 • Neacceptarea tranzactiei, de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, in cazul platii online cu cardul;
 • Neconfirmarea, neefectuarea si/sau esuarea tranzactiei in cazul platii online prin transfer bancar;
 • Datele furnizate de catre Cumparator, pe Site, sunt incorecte si/sau incomplete;
 • Activitatea Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul pe Site-ul dazurit.ro poate produce daune Site-ului, SC CALANDRINON CONSULT S.R.L.si/sau pertenerilor;
 • Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul a efectuat cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;

SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. si/sau dazurit.ro nu poate fi raspunzatori de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Vizitator/Utilizator/Cumparator a formularelor din Site pentru finalizarea Comenzii. Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe Site-ul dazurit.ro.
In anumite situatii si pentru motive justificate, dazurit.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii dazurit.ro va anunta  Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata (in cazul in care contravaloarea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda a fost achitata anterior de Cumparator).
In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Utilizator/Cumparator nu poate fi livrat de catre dazurit.ro, ne obligam sa informam Cumparator asupra acestui fapt si, in cazul in care Cumparatorul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, sa returnam in contul Cumparatorul contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care dazurit.ro a luat la cunostinta acest fapt.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14(paisprezece) zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a Bunurilor si/sau Serviciilor livrate catre acesta.
In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de returnare se regaseste la adresa https://dazurit.ro/intrebari-si-raspunsuri/#retur.

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card online suma va fi returnata prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de Cupon electronic, la alegerea Cumparatorului;
 • pentru Comenzile achitate cu Ordin Bancar de Plata/Ramburs/Transfer Bancar/ Card bancar suma va fi returnata prin virament bancar sau prin emitere de Cupon electronic, la alegerea Cumparatorului;
  Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

Informații cu privire la caracteristicile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt disponibile pe paginile Bunurilor si/sau Serviciilor de pe Site-ul dazurit.ro. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului prezinta o prezentare a ofertei noastre si nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare. Prin urmare, dacă efectuati sau plasati o Comanda prin intermediul Site-ului dazurit.ro, Comanda plasata, efectuata de catre dumneavoastra constituie o ofertă de cumpărare a unui Bun si/sau Srviciu listat pe Site-ul dazurit.ro. Comanda dumneavoastra este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în Documentul Termeni si Conditii.
Comanda poate fi plasată numai prin intermediul formularelor de Comanda din Site-ului dazurit.ro. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarșitul caruia veti confirma comanda apasand butonul “finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implică obligatia dumneavoastra de plata. Inainte de confirmarea Comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica, corecta si eventual de a anula Comanda.
Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dumneavoastra (“Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu inseamnă ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata dedumneavoastra a unui Bun si/sau Serviciu listat pe Site-ul dazurit.ro. Toate Comenzile sunt supuse acceptării de catre noi. Contractul dintre dumneavoastra și Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dumneavoastra. Contractul se va referi doar la acele Bunuri si/sau Servicii pentru care am acceptat Comanda plasată de catre dumneavoastra, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a Comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca Bunul si/sau Serviciul au fost expediate (“Confirmarea Expedierii”). In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de Bunuri, eroare tehnica, indisponibilitatea Serviciului din diferite motive, ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre dumneavoastra pentru aceste Bunuri si/sau Servicii, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dumneavoastre. statutare de retragere prevazute în acest Document Termeni si Conditii, in decurs de cel mult 7(sapte) zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de a termina a Contractul.

9. Bunuri digitale si/sau virtuale (carti digitale, carti electronice, e-books)

Bunurile digitale se gasesc doar in format electronic si se livreaza catre Client/Cumparator (pe adresa de e-mail specificata in Comanda si/sau in sectiunea de Cont a Cumparatorului) doar printr-un link de download prin care este posibila accesarea si/sau downloadarea acestora prin accesarea linkului de download.
Nu se prezinta sub forma unor Bunuri fizice, care sa fie livrate fizic Clientului.
Plata pentru Bunurile Digitale se face exclusiv online, prin plata cu cardul sau Ordin Bancat de Plata, plata ramburs nefiind posibila. Dupa achizitionare, Bunurile Digitale vor fi accesibile si in contul Cumparatorului.
In masura in care Cumparatorul a primit un link de download valid, in conformitate cu Comanda plasata pe Site, se va considera ca Bunul si/sau Serviciul pe care dazurit.ro s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Cumparator. Linkurile de download oferite Cumparatorului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile specificate pe Site, se va considera ca dazurit.ro si-a indeplinit toate obligatiile fata de Cumparator. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor Bunuri si/sau Servicii.
In situatia in care Cumparatorul achizitioneaza un produs digital nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Cumparatorului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.

10. Bunurile/servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • Contractele de prestare a Serviciilor, dupa prestarea completa a acestora, daca prestarea si/sau executarea Serviciilor a inceput cu acordul prealabil expres a Cumparatorului si dupa confirmarea din partea acestuia ca a luat la cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul de retragere din Contract dupa prestarea si/sau executarea completa a contractului de catre Vanzator.
 • Bunurile confectionate dupa specificatiile oferite de catre Client/Cumparator si/sau personalizate in mod clar conform specificatiilor si/sau cerintelor furnizate de catre Cumparator.
 • Bunurile Digitale si/sau Virtual(carti digitale, carti electronice, e-books) care nu este livrat pe suport material, daca achizitionarea s-a facut cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul de retragere din Contract dupa achizitionarea de continut digital si/sau virtual(carti digitale, carti electronice, e-books).

11. Confidentialitate

Nici o declaratie publica, comentariu public pe retelele de socializare, post public pe retelele de socializare, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la Comanda/Contract nu va fi facuta de catre Cumparator fara acordulu si/sau consimtamantul prealabil in scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului dazurit.ro. Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L.nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Prin inscrierea in baza de date a dazurit.ro, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L.: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

12. Publicitate

Newsletterele informative dazurit.ro sunt transmise prin intermediul Site-ul dazurit.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site-ul dazurit.ro, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Optiunea cu privire la acordul emis de catre Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea dazurit.ro in acest sens.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere si/sau prin contactarea Site-ului dazurit.ro prin formularele de contact disponibile in Site.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document Termeni si Conditii.

12.1. Codurile de reducere

Codurile de reducere oferite pentru abonarea la newsletter sau alte campanii promotionale care ofera coduri de reducere pentru comenzile efectuate se pot folosi la finalizarea comenzilor prin introducerea lor in campurile destinate. 

In cadrul paginii “Cos”, sub lista produselor aflate in Cos, se afla un camp “Cod Cupon” urmat de butonul APLICA CUPONUL. Codul promotional se introduce in campul “Cod Cupon”, iar actualizarea cosului se face prin apasarea (click stanga cu mouse-ul) butonului “APLICA CUPON” si suma finala se va actualiza in functie de valoarea codului folosit.

In cadrul paginii de finalizare a comenzii “Checkout”, pagina unde se introduc datele de facturare si livrare, introducerea codului este posibila in primul camp ce apare pe ageasta pagina, centrat in partea de sus a paginii. Campul este definit prin textul  “Cod Cupon” urmat de butonul APLICA CUPONUL. Codul promotional se introduce in campul “Cod Cupon”, iar actualizarea comenzii se face prin apasarea (click stanga cu mouse-ul) butonului “APLICA CUPON” si suma finala se va actualiza in functie de valoarea codului folosit.

Codurile oferite sunt active pe o perioada determinanta si pentru un anumit numar de comenzi. Detaliile privind perioada de valabilitate si numarul de comenzi pentru care este activ le regasiti in descrierea fiecarui cod oferit. 

Pentru a beneficia de reducerile oferite de aceste coduri promotionale este necesar ca dumneavoastra, in calitate de Utilizator/Cumparator, sa le introduceti si sa le activati. 

Noi, site-ul Dazurit si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L., oferim aceste coduri de reducere in campaniile noastre de marketin, publicitate, etc. Activarea lor este responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului. 

Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. nu poate si nu o sa introduca ulterior aceste coduri. 

Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la activarea acestor coduri, activarea lor fiind responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului.

13. Facturare – Plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului dazurit.ro sunt preturile finale, acestea nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului/Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Modalitatile de plata acceptate sunt :

 • plata cu cardul. Procesatorii de card folositi sint : nu este disponibila.
 • plata ramburs. Coletul este achitat in momentul predarii de catre firma de curierat.
 • plata prin transfer bancar.

Contravaloarea produselor este facuta in avans, prin transfer bancar din contul Cumparatorului in contul Site-ul dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L..
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de dazurit.ro precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, inclusiv in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator sau in Contul Cumparatorului.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Contul sau.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre dazurit.ro in Contul sau si/sau prin trimiterea lor prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau si/sau in formularul de Comanda.
In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont si/sau in contul de e-mail, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@dazurit.com
Datele cardului de plata ale Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul nu vor fi accesibile dazurit.ro si nici nu vor fi stocate de catre de dazurit.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau.
Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale !@#$%^&*() etc.).

14. Livrarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator , prin firmele de curierat cu care Vanzatorul are semnat un contract de servicii de curierat.
Termenul mediu de livrare prin firmele de curierat este de 24-72 de ore de la confirmarea Comenzii.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Ambalarea Bunurilor pentru livrare se va documenta video de catre Vanzator, fiind folosit ulterior in caz de neintelegeri ca si proba a stari Bunului inainte de livrare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
Data estimata de livrare poate varia in functie de Bunul si/sau Serviciul achizitionat si este afisata in formularul de Comanda precum si in e-mailul de confirmare a Comenzii.
Pentru toate categoriile de Bunuri si/sau Servicii, termenul maxim de livrare este de 30(treizeci) de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.
Livrarea Bunurilor si/sau Serviciilor se realizeaza prin intermediul curieratului, la o adresa specificata in formularul de comanda.
Livrarea Bunurilor se efectuaeaza doar pe teritoriul Romaniei.
Transportul este gratuit pentru Comenzi ce depasesc valoarea de 300.00 lei.
In cazul in care Bunurile si/sau Serviciile sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), CALANDRINON CONSULT S.R.L. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Cumparatorul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar CALANDRINON CONSULT S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

15. Costurile livrarii

Pentru fiecare comanda plasata pe dazurit.ro se va percepe un cost fix de transport. Costul perceput pentru transportul Bunurilor  este afisat in formularul de Comanda.

16. Conditii de livrare

La solicitarea dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. si/sau a Curierului, Cumparatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
Cumparatorul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre dazurit.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Cumparator la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.
In cazul in care Cumparatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Cumparatorul nu indeplineste conditiile de mai sus.
In cazul livrarii la locul de munca al Cumparatorului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Cumparatorul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
Cumparatorul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
Bunurile digitale se livreaza catre Cumparator (pe adresa de e-mail specificata in Comanda si/sau in sectiunea de Cont a Cumparatorului) doar printr-un link de download prin care este posibila accesarea si/sau downloadarea acestora prin accesarea linkului de download.

17. Receptia produselor

Cumparatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si factura fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Cumparatorul va verifica daca Bunurile sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.
Prin semnarea fara obiectiuni a bonului de livrare (in cazul livrarii prin curier) sau a oricarui alt document de catre Cumparator la momentul receptiei Bunului, Cumparatorul recunoaste in mod expres primirea in bune conditii si in totalitate a Bnurilor Comandate iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale Bunurilor nu va fi luata in considerare.

18. Garantii

Toate Bunurile comercializate de catre dazurit.ro beneficiaza de conditii de garantie, conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul Bunurilor vandute si livrate de dazurit.ro certificatele de garantie sunt emise de catre dazurit.ro.
In cazul in care Cumparatorul observa ca produsul cumparat nu corespunde cu descrierea de pe site poate sa returneze produsul , iar Vanzatorul are obligatia ca in termen de 15 zile lucratoare sa il aduca la conformitate (reparare sau inlocuire) – fara plata. In cazul in care doreste , Cumparatorul poate cere restituirea contravalorii produsului neconform.
Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul si/sau sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe dazurit.ro va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de dazurit.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: contact@dazurit.com
Pietrele naturale/Specimenele/Esantioanele de cristale si/sau minerale pot prezenta diferente si imperfectiuni de culoare si/sau crapaturi, acesta fiind aspectul lor natural si nu se considera defecte.

19. Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre dazurit.ro, acestia fiind opozabili Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

20. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre dazurit.ro, acestia fiind opozabili Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online si/sau accesarea si utilizarea Site-ului in urma confirmarii prin bifarea checkboxului corespunzator la intrarea pe Site.

21. Inscrierea de comentarii, review-uri, intrebari si raspunsuri

Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Vizitatori/Utilizatori/Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.
In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Vizitatorii/Utilizatorii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
Fiecare Vizitator/Utilizator/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Vizitator/Utilizator/Cumparator;
 • sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit Bun sau Serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de bunuri sau servicii;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (link-uri, adrese, legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Vizatatorul/Utilizatorul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru Articolul, Bunul sau Serviciul aferent.
Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.
Utilizatorii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli :

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la Bunul si/sau Serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
  fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Vizitator/Utilizator/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.
In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.
Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitieformularul de sesizari din cadrul site-ului. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

22. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, dazurit.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

CALANDRINON CONSULT S.R.L. colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului www.dazurit.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal in Site-ul dazurit.ro, disponibila in pagina Prelucrare Date.

 Daca doresti stergerea datelor cu caracter personal te rugam sa ne contactazi prin formularul disponibil in pagina Prelucrare Date.

23. Politica de utilizare a cookie-urilor 

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe unitatile de stocare ale utilizatorilor).
Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor;
Aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumpărături”.
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor acestora. Cookie-urile asigura acestora o experienta placuta de navigare si sustin eforturile dazurit.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor.

Puteti citi mai mult despre politica noastra despre folosirea cookie-ilor in pagina Politica de Cookie

23. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

24. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre dazurit.ro si/sau SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. si Vizitatori/Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Oradea.

Împreună cu exemplarul de Ametist Veracruz vei primi:

Suport dreptunghiular acrilic/plexiglas transparent.
3.1 x 3.0 cm.
0.9 cm grosime.

Adeziv special pentru montare minerale “Mineral Tack Mounting Putty”.
O fâşie de aproximativ 2.5 cm (2.5 grame).
Uşor de folosit, modelezi cu degetele cât ai nevoie sub formă de bilă, plasezi pe suprafaţa pe care doreşti să montezi specimenul şi montezi specimenul peste el. 

Adezivul este cel folosit în poze, nu miroase, nu unge/lasă grăsimi, nu se întăreşte. 

Se foloseşte special pentru montarea specimenelor de minerale, în expoziţii, muze, etc…

NEWSLETTER

INFORMATIV

Prin Newsletter trimitem cate un mail cand scriem un articol nou, o recenzie sau avem o colectie noua de cristale.

oferim 10% reducere prin abonare

Codul tau de 10% reducere

10DAZ2019

Codul este activ si se poate folosi, este valabil la o singura comanda  pentru 2019.
Ti l-am trimis si in e-mail pentru a-l avea oricand.

Nu uita sa-l folosesti

Multumim