Termeni si Conditii

Următoarele Termeni și Condiții şi documentele incluse se aplică utilizării site-ului nostru web, https://dazurit.ro/, și tuturor serviciilor, produselor, funcțiilor și / sau conținutului furnizat de Dazurit („dazurit.ro”, „noi”, „nostru”, „site”).

Site-ul este este administrat de către societatea comercială:
Dazurit Apuseni Srl
Adresa: Oradea, strada Grigore Erofte, nr. 1, bl. S60, ap. 71, judeţul Bihor;
Înregistrată la Registrul Comerţului Bihor cu nr. J5/1302/2020 si cod de Identificare Fiscală 42852091.

Utilizând site-ul dazurit.ro sau achiziționând unul sau mai multe produse de la noi, declarați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acest document Termeni şi Condiţii.

Aplicarea termenilor

Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de Prelucrare Date și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între tine și Dazurit Apuseni Srl în legătură cu utilizarea de către tine a acestui sit web.

În mod colectiv, aceste documente sunt denumite aici Termeni şi Condiţii. Acestea sunt menţionate pe numele lor individuale, dacă un anumit alineat se aplică la acel document. Ne rezervăm dreptul de a completa sau modifica conţinutul site-ului. Varianta actuală a documentelor fiind disponibilă în conţinutul site-ului.

Conţinut – Proprietate intelectuală

Întreg conținutul prezentat pe acest site este proprietatea exclusiva a Dazurit Apuseni Srl.

Garantăm utilizatorului acces pe site în interes personal și nu îi oferim dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre fără acordul nostru scris. Conținutul este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Copyright – scopuri personale, necomerciale

Nota legală de copyright: Dazurit© – Dealerul tau de cristale – https://dazurit.ro/

Este permisa folosirea în scopuri personale a imaginilor dacă se păstrează nota legală de copyright. Adică, poţi să salvezi pe dispozitivele personale conţinutul dacă nu îndepărtezi nota de copyright atribuită. Poţi să foloseşti imaginile şi pentru proiecte personale (lucrari de licenţă, referate, proiecte şcoală), necomerciale, doar dacă se menţionează sursa lor web şi nota de copyright atribuită.

Este permisă distribuirea în mediul online a conţinutului, ca atare, prin butoanele de distribuire (share), prin distribuirea link-urilor aferente conţinutului sau prin citare. Nu este permisă însuşirea personală a conţinutului.

Shop

Reprezintă secţiunile din site destinate comercializării produselor oferite. Functionează pe bază de contract la distanţă conform documentului Termeni şi Condiţii. Selectarea produselor dorite se face prin butonul “Adauga în coş”, iar plasarea comenzii prin completarea formularului “Finalizează” şi trimiterea lui prin butonul “Plasează Comanda”.

Produse

Principalele produse comercializate sunt pietrele naturale, specimenele, eşantioanele de cristale şi/sau minerale, brute sau prelucrate, bijuterii din/cu cristale şi pietre naturale.

Acestea pot prezenta diferente si imperfecţiuni de culoare si/sau crăpături, acestea fiind aspectul lor natural şi nu se consideră defecte.

Descrierile produselor reflectă cunoaşterea noastră asupra domeniului şi au caracter informativ pentru prezentarea şi întelegerea produsului.

Pozele sunt realizate cu Nikon 3500 şi reflecta produsul pus spre vânzare. Pot prezenta diferenţe de culoare din cauza ecranelor pe care sunt difuzate.

Preţurile

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și reprezintă prețul final de vânzare. Prețurile pot fi modificate fără niciun fel de notificare. Modificările nu vor afecta comenzile în curs de procesare și livrare.

Prețul produsului nu include taxa de transport, doar dacă se menționează clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumpărătorului înainte de finalizarea comenzii și vor fi menționate separat pe factura fiscala. Factura fiscală se va emite conform legislației în vigoare și va însoți produsele comandate la adresa de livrare.

Metode de Plată

Plata se realizează prin Plata la Livrare sau Plata cu Cardul, opţiuni disponibile pe pagina de Finalizare.

Plata cu cardul se realizează prin serviciile oferite de Netopia Payments. Carduri acceptate Visa şi Mastercard.

Securitatea plăţii este asigurată prin protocolul de securitate 3D Secure 2.0, aflat în conformitate cu noua directiva europeană privind serviciile de plată PSD2.

Comandă

Comanda se realizează prin completarea formularului de comandă, detalii facturare, disponibil în pagina “Finalizare” (https://dazurit.ro/finalizare/), acceptare Termeni şi Condiţii, Prelucrare Date şi Cookies prin bifarea căsuţei adiacente şi trimiterea ei prin butonul “Plasează Comandă”. Utilizatorul are dreptul de a renunta la comandă înainte ca aceasta să fie expediată.

Procesăm comenzile în aceeaşi zi dacă sunt plasate înainte de ora 18:00 şi le putem preda la curier până la ora 15:00. O să actualizăm comanda ca şi Finalizată după predarea coletului către curier, urmând să fie livrată către tine.

Livrare

Livrarea se realizează prin serviciile oferite de firmele de curierat cu care avem încheiate contracte de livrare, Fan Courier şi Tirera.

Costul serviciului de livrare este de 25 lei prin Fan Courier spre localităţile în care aceştia nu percep taxă/km suplimentari. Puteţi verifica lista de acoperire Fan Courier aici https://www.fancourier.ro/acoperire/. În cazul în care livrarea implică taxă/km suplimentari o să trimitem comanda doar în urma acceptului pentru modificarea costului de livrare. Termen de livrare 1-3 zile lucrătoare din momentul predării coletului către curier. După 3 ani de expedieri cu ei, 95% din livrări au ajuns la destinaţie în 24 ore fără probleme. Părere personală, sunt cei mai buni din toate punctele de vedere.

Prin Tirera putem să expediem la un cost de 20 lei indiferent de localitate, nu percep taxă/km suplimentari. Sunt noi pe piaţă şi livrează în 1-3 zile lucrătoare din momentul predării coletului către curier. Website Tirera https://www.tirera.ro/.

Politica de Retur

Oferim posibilitatea de retur fară justificări, în termen de 14 zile începând din ziua în care intri în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de către tine, conform OUG 34/2014. Pentru a beneficia de posibilitatea de retur este nevoie de a ne informa electronic cu privirea la decizia de returnare a produselor. Datele de contact se regăsesc pe pagina de Contact sau la sfârşitul acestei pagini.

Produsele şi conţinutul pachetului livrat (cadouri, scrisori, facturi) se vor returna în ambalajul original sau împachetate corespunzător în ambalaje antişoc. Verificăm atent produsele returnate şi nu acceptăm retur dacă produsele sunt folosite excesiv sau prezintă urme de lovituri, ciobituri, zgârieturi.

Transportul de retur se realizează printr-o firmă de curierat rapid, preferam tot Fan Courier sau Tirera. Returnarea contravalorii se face prin transfer bancar în maxim 48 de ore de la verificarea returului.

Pentru produsele neconforme sau eronate trimise de noi (şi înştiinţarea în 24 ore)  ne asumăm noi plata transportului şi schimbarea produsului sau returnarea contravalorii facturii în termenul legal.

Înregistrare

Poți înregistra un cont pe situl nostru web. În timpul acestui proces, ți se poate cere să alegi o parolă. Îți aparține responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității parolelor și informațiilor despre cont și ești de acord să nu partajezi parolele, informațiile despre cont sau accesul securizat la situl sau serviciile noastre cu nicio altă persoană. Nu trebuie să permiți altei persoane să îți utilizeze contul pentru a accesa situl web, deoarece sunteți porți responsabilitatea pentru toate activitățile care apar prin utilizarea parolelor sau conturilor tale. Trebuie să ne anunți imediat ce iei la cunoștință faptul că există vreo divulgare a parolei tale.

După închiderea contului, nu vi încerca să înregistrezi un cont nou fără permisiunea noastră.

Proprietatea unei terțe părți

Situl nostru poate include legături sau alte referințe la siturile web ale altor părți. Nu monitorizăm și nu examinăm conținutul siturilor web ale altor părți către care acest sit web face trimitere. Produsele sau serviciile oferite de alte situri web vor fi supuse Termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor terțe părți. Opiniile exprimate sau materialele care apar pe aceste situri nu sunt neapărat împărtășite sau aprobate de noi.

Nu vom fi responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor situri. Vei suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestor situri web și a oricăror servicii terțe conexe. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună de orice fel, indiferent ce a cauzat-o, ca urmare a dezvăluirii de către tine a informațiilor personale către terți.

Conținutul postat de tine

Este posibil să oferim diverse instrumente de comunicare liberă pe situl nostru web, cum ar fi comentarii pe blog, postări pe blog, forumuri, panouri de mesaje, evaluări și recenzii și diverse servicii de social media. Este posibil să nu fie fezabil pentru noi să examinăm sau să monitorizăm tot conținutul pe care tu sau alții îl puteți partaja sau trimite pe sau prin intermediul sitului nostru web. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revizui conținutul și de a monitoriza utilizarea și activitatea de pe situl nostru web și de a elimina sau respinge orice conținut, la propria noastră discreție. Prin postarea de informații sau prin utilizarea oricăror instrumente de comunicare deschise, așa cum s-a menționat, ești de acord că tot conținutul tău va respecta acești Termeni și condiții și nu va fi ilegal sau interzis sau să încalce drepturile legale ale oricărei persoane.

Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui sit sau comunicarea cu noi prin mijloace electronice, iei la cunoștință și ești de acord cu faptul că putem comunica electronic cu tine pe situl nostru sau prin trimiterea unui e-mail către tine și ești de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care ți le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

Garanții și răspundere

Nimic din această secțiune nu va limita sau exclude nicio garanție implicită prin lege, limitarea sau excluderea căreia ar fi ilegale. Acest sit web și tot conținutul de pe sit sunt furnizate ca atare și în măsura disponibilității actuale și pot include inexactități sau erori tipografice. Respingem în mod explicit toate garanțiile de orice fel, fie ele explicite sau implicite, cu privire la disponibilitatea, acuratețea sau caracterul complet al Conținutului. Nu oferim nicio garanție că:

  • acest sit web sau produsele ori serviciile noastre îți vor satisface cerințele;
  • acest sit web va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori;
  • calitatea oricărui produs sau serviciu cumpărat sau obținut de tine prin intermediul acestui sit îți va satisface așteptările.

Nimic de pe acest sit web nu constituie sau este menit să constituie sfaturi juridice, financiare sau medicale de orice fel. Pentru consultanță, ar trebui să consulți un profesionist corespunzător.

Următoarele dispoziții ale acestei secțiuni se vor aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă și nu vor limita sau exclude răspunderea noastră cu privire la orice problemă pe care ar fi ilegal sau interzis să o limităm pentru care ar fi ilegal sau interzis să ne excludem răspunderea. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv orice daune legate de pierderea profiturilor ori veniturilor, pierderea ori deteriorarea datelor, software-ului ori a bazelor de date sau pierderea ori deteriorarea proprietății sau datelor) suportate de tine sau de orice terță parte, care rezultă din accesarea sau sau utilizarea de către tine a sitului nostru web.

Cu excepția măsurii în care orice contract suplimentar prevede în mod expres altceva, răspunderea noastră maximă față de tine pentru toate daunele care decurg din, sau legate de, situl web sau de orice produse și servicii comercializate sau vândute prin intermediul sitului, indiferent de forma acțiunii legale care impune răspunderea (indiferent dacă pe baza contractului, echitate, neglijență, conduită intenționată, delict sau altă formă de acțiune legală) vor fi limitate la prețul total pe care ni l-ai plătit pentru a cumpăra astfel de produse sau servicii sau pentru a utiliza situl web. O astfel de limită se va aplica în totalitate tuturor revendicărilor, acțiunilor și cauzelor de acțiune de orice fel și natură.

Prelucrare date Personale

Cuprinde datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularele de contact, comentarii sau răspunsuri, newsletter si formulare de plasare a comezii, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adrese, date de identificare, nume societate, date fiscale şi le prelucram conform documentului Prelucrare Date disponibil aici https://dazurit.ro/prelucrare-date/.

Fişierele de tip cookies

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia, modul în care le folosim este descris în documentul Cookies disponibil aici https://dazurit.ro/politica-de-cookie/

Confidenţialitate

Pentru a accesa situl și/sau serviciile noastre, este posibil să ți se solicite să furnizezi anumite informații despre tine, în cadrul procesului de înregistrare. Ești de acord ca orice informație pe care o furnizezi să fie întotdeauna exactă, corectă și actualizată.

Nu vom folosi adresa ta de e-mail pentru mesaje nesolicitate. Orice e-mailuri pe care ți le trimitem vor fi numai în legătură cu furnizarea de produse sau servicii convenite.

Marketing afiliat

Prin intermediul acestui sit web ne putem angaja în activități de marketing afiliat, prin care primim un procent din, sau un comision pentru, vânzarea de servicii sau produse pe sau prin intermediul acestui sit web. De asemenea, putem accepta sponsorizări sau alte forme de compensare publicitară de la organizații. Această dezvăluire este destinată respectării cerințelor legale privind marketingul și publicitatea care se pot aplica, cum ar fi regulile Comisiei federale pentru comerț din SUA (US Federal Trade Commission).

Drepturile şi obligaţiile parţilor contractante

Respectarea prezentului document.

Rezolvarea reclamaţiilor

Orice nemulţumire legată de utililizarea site-ului nostru, efectuarea unei comenzi şi alte aspecte asemănătoare ne vor fi comunicate direct prin email la sau telefonic. Detalii contact pe pagina de contac sau la şfârşitul paginii.

Încălcarea acestor Termeni și condiții

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi care ne revin în baza acestor Termeni și Condiții, dacă încalci în vreun fel acești Termeni și Condiții, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, inclusiv suspendarea temporară sau definitivă a accesului tău la sit, contactând furnizorul tău de servicii de internet pentru a solicita blocarea accesului la sit web și/sau inițierea de acțiuni în justiție împotriva ta.

Forță majoră

Cu excepția obligațiilor de plată a sumelor de bani menționate mai jos, nici o întârziere, eșec sau omisiune de către oricare dintre părți de a îndeplini sau respecta oricare dintre obligațiile sale de mai jos vor fi considerate a fi o încălcare a acestor Termeni și condiții dacă și pentru atâta timp cât o astfel de întârziere, eșec sau omisiune apare din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

Despăgubire

Ești de acord să ne despăgubești, să ne aperi și să ne menții în afara oricărei acuzații, revendicări, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, referitoare la încălcarea acestor Termeni și condiții și a legilor aplicabile, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de confidențialitate. Ne vei rambursa cu promptitudine pentru daunele, pierderile, costurile și cheltuielile legate de sau care decurg din astfel de daune.

Renunțare

Nerespectarea oricărei dispoziții prevăzute în acești Termeni și Condiții și în orice Acord sau neexercitarea oricărei opțiuni de reziliere nu va fi interpretată ca renunțarea la aceste prevederi și nu va afecta valabilitatea acestor Termeni și Condiții sau a oricărui Acord sau orice parte a acestora, sau dreptul ulterior de a pune în aplicare fiecare dispoziție.

Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în Română. Toate notificările și corespondența vor fi scrise exclusiv în limba respectivă.

Întregul acord

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între tine și Dazurit Apuseni Srl în legătură cu utilizarea de către tine a acestui sit web.

Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil să actualizăm periodic acești Termeni și condiții. Cade în obligația ta să verifici periodic acești Termeni și condiții pentru modificări sau actualizări. Data prevăzută la începutul acestor Termeni și condiții este ultima dată de revizuire. Modificările aduse acestor Termeni și condiții vor intra în vigoare după publicarea lor pe acest sit. Continuarea utilizării acestui sit web după publicarea modificărilor sau actualizărilor va fi considerată o notificare a acceptării tale de a respecta și de a fi obligat de acești Termeni și Condiții.

Alegerea legislației aplicabile și a jurisdicției

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România. În cazul în care o parte sau dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată de o instanță sau de o altă autoritate ca fiind invalidă și/sau inaplicabilă conform legislației aplicabile, o astfel de parte sau dispoziție va fi modificată, ștearsă și/sau aplicată în măsura maximă permisă, astfel încât să pună în aplicare intenția acestor Termeni și condiții. Celelalte prevederi nu vor fi afectate.

Eventualele neînţelegeri se vor rezolva pe cale amiabilă, în cazul în care aceasta nu este posibil, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente din Municipiul Oradea.

Contact

Acest sit web este deținut și operat de Dazurit Apuseni Srl. Ne poți contacta în legătură cu acești Termeni și condiții prin pagina noastră de contact.

Dazurit Apuseni Srl
Oradea, strada Grigore Erofte, nr. 1, bl. S60, ap. 71, Bihor – 410265 RO
contact@dazurit.ro
https://dazurit.ro/contact/
+40771187791

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest document, Termeni și Condiții. Ultima modificare a fost făcută pe 18.06.2021.

Favorite
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0