Prelucrare Date

22. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, dazurit.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
Scopul colectarii datelor este: informarea Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Vizitatorilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor.
Prelucrarea datelor se face intern de catre angajatii Vanzatorului. La aceste date au acces firmele de curierat si procesatorii de plati.
Site-ul foloseste pe langa cookie-urile proprii si cookie-uri de la Google si Facebook
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a dazurit.ro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre dazurit.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre dazurit.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre dazurit.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate catre SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. la adresa: mun. Oradea, str. Grigore Iroft, nr. 1, bloc S60, ap. 71, Bihor, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate catre SC CALANDRINON CONSULT S.R.L. la adresa: mun. Oradea, str. Grigore Iroft, nr. 1, bloc S60, ap. 71, Bihor, Romania, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, dazurit.ro poate furniza datele Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
CALANDRINON CONSULT S.R.L. colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului www.dazurit.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal in Site-ul dazurit.ro.
Consimtamantul pentru primirea de newslettere / buletine informative cu continut comercial se manifesta de Vizitator/Utilizator/Cumparator conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile pe dazurit.ro. Detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de newslettere/buletine informative cu continut commercial si oferte personalizate, inclusiv conditiile de dezabonare, se afla in Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind Site-ul dazurit.ro.
Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal poate fi contactat la adresa de e-mail dedicata: rdcp@dazurit.ro.

FORMULAR STERGERE DATE PERSONALE

Daca doresti sa-ti stergem datele cu carcater personal stocate in platforma online dazurit te rugam sa ne contactezi prin formalul de mai jos. Procesul poate dura pana la 48 de ore, dar incercam sa te ajutam cat de repede putem. 

Împreună cu exemplarul de Ametist Veracruz vei primi:

Suport dreptunghiular acrilic/plexiglas transparent.
3.1 x 3.0 cm.
0.9 cm grosime.

Adeziv special pentru montare minerale “Mineral Tack Mounting Putty”.
O fâşie de aproximativ 2.5 cm (2.5 grame).
Uşor de folosit, modelezi cu degetele cât ai nevoie sub formă de bilă, plasezi pe suprafaţa pe care doreşti să montezi specimenul şi montezi specimenul peste el. 

Adezivul este cel folosit în poze, nu miroase, nu unge/lasă grăsimi, nu se întăreşte. 

Se foloseşte special pentru montarea specimenelor de minerale, în expoziţii, muze, etc…

NEWSLETTER

INFORMATIV

Prin Newsletter trimitem cate un mail cand scriem un articol nou, o recenzie sau avem o colectie noua de cristale.

oferim 10% reducere prin abonare

Codul tau de 10% reducere

10DAZ2019

Codul este activ si se poate folosi, este valabil la o singura comanda  pentru 2019.
Ti l-am trimis si in e-mail pentru a-l avea oricand.

Nu uita sa-l folosesti

Multumim