Reduceri Cristale

Dragostea şi Iubire – reducere Dragobete

Reducere la cristale de ziua îndrăgostiţilor, Valentine's day, şi Dragobete

Campania de reducere la cristale este dedicată dragostei şi iubirii faţă de aceste minunate fiinţe în aşteptarea Dragobetelor şi pentru ce reprezintă această minunată sărbătoare.

Reducere la cristale de ziua îndrăgostiţilor, Valentine's day, şi Dragobete
Campanie de reducere la cristale dedicată Dragobetelor şi este activă în magazinul dazurit începând cu ziua îndrăgostiţilor, Valentine’s day, 14 Februarie până în 24 Februarie de Dragobete.

Reducerea la cristale este în valoare de 20% şi se aplică prin codul DRAGOBETE la toate colecţiile de cristale. Codul nu este compatibil cu alte coduri şi o să fie activ începând cu 14 Februarie până de Dragobete, 24 Februarie.

Am avut mai multe cerinţe/reproşuri să ţin reducerea de Dragobete activă şi pentru 8 Martie sau să fac o reducere pentru 8 Martie, aşa că …reducerea e activă până în data de 10 Martie. Reducere rămâne în valoare de 20%.

Modul în care se folosesc, introduc, codurile de reducere găsiţi în articolul Cum se folosesc codurile pentru reduceri?

Dragobetele

În tradiția românească, Dragobetele marca începutul primăverii, fiind ținut în preajma zilei de 1 martie, cel mai adesea la 24 februarie. Data de 24 februarie nu era întâmplător aleasă, marcând începutul anului agricol. Este momentul în care întreaga natură renaște, păsările îşi caută cuiburi și, după unele credințe populare, ursul iese din bârlog. Odată cu natura, reînvia şi iubirea, iar Dragobetele marca ziua în care întreaga suflare sărbătorea înnoirea firii și se pregătea pentru venirea primăverii.

https://folclor-romanesc.ro/dragobete-obiceiuri-si-traditii/

Nu am crescut cu Ziua Îndrăgostiţilor, Valentine’s day, dar îmi amintesc Dragobetele şi de fiecare dată-mi induce un sentiment de primăvară, de transformare. De la pătura albă a iernii la verdele crud al primăverii.

În vremuri de demult exista obiceiul ca fetele tinere necăsătorite să strângă zăpada rămasă pe alocuri, zăpada cunoscută drept “zăpada zânelor”. Apa rezultată prin topire era considerată ca având proprietăţi magice în iubire şi în descântecele de iubire, dar şi în ritualurile de înfrumuseţare. Se credea că această zăpadă s-a născut din surâsul zânelor. Fetele îşi clăteau chipul cu această apă pentru a deveni la fel de frumoase şi atrăgătoare ca şi zânele.

https://ziarulunirea.ro/obiceiuri-traditii-si-superstitii-de-dragobete-sarbatoarea-iubirii-la-romani-dragobetele-saruta-fetele-246325/

Citind ritualurile de Dragobete mi-am adus aminte de momentele când mă spălam cu zăpada pe faţă şi plăcerea oferită, o să încerc şi cu zăpada zânelor, deşi nu-mi imaginez cum aş putea devenii mai frumos decât sunt.

Zapada zânelor

Toate aceste ritualuri vin dintr-o perioadă când omenirea era într-o legătură mult mai palpabilă cu energia subtilă a lumii şi, din păcate, se pierd.

Vă doresc iubire şi dragoste, nu uitaţi de zăpada zânelor ❄ 💖

Join the conversation

You might like..
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0