Articolul descrie un set de experienţe subtile oferite de un cristal de cuarţ în timp ce-l împachetam pentru o comandă. În afară de menţiunea de a fi livrată într-o zi de luni totul părea normal.

În momentul în care am atins cristalul mi-a generat o fulgerare.

Cuarţul din prezent spre viitor

Un “Set de viziuni” din viaţa cuarţului şi a mea, din prezent spre viitor sau proiectat în faţa ochilor, 11 zile de evenimente.

Pe scurt, urma să termin de împachetat comanda pentru a o preda curierului. Atât eu cât şi Fan Courier încercam să-l contactăm (procedura standard). Nu o să răspundă, iar coletul o să-mi fie returnat tot într-o zi de luni.

Cristalul de cuarţ şi timpul. De la prezent spre viitor sau spre trecut.
Cristalul de cuarţ şi timpul. De la prezent spre viitor sau spre trecut.

Ce m-a şocat la viziune a fost modul în care se terminase, zâmbetul băiatului de la Fan Curier, acesta fiind şi motivul pentru care am expediat coletul.

Coletul mi-a fost returnat următoarea zi de luni. Am întins mâna, am atins coletul, iar privirile noastre sau intersectat. Un zâmbet ireal s-a generat pe feţele noastre de parcă amândoi ştiam ce urma.

Pentru încercarea de a explica momentul, să presupunem că, TOT CE EXISTĂ în toate planurile este conectat la o reţea vie care este conştientă de ea. Şi se cunoaşte.

Eu, tu, noi, iarba, plantele, planetele, stelele, etc… facem parte din ea. Fiecare suntem, într-un fel sau altul, conştienţi de existenţa noastră, ne simţim, ştim de noi, avem două mâini, ochi, respirăm, comunicăm, etc…

Crearea lui Adam, Michelangelo Buonarroti, c. 1511. Capela Sixtina, Vatican.

La fel ca noi şi creaţia este conştientă de existenţa ei. Asemănare descrisă cel mai bine prin “la fel ca sus – aşa şi jos” şi “după chipul şi asemănarea lui”.

Conştient în Creaţie

Zâmbetul respectiv mi-a spart percepţia obijnuită asupra lumii şi o percepţie mult mai rafinată i-a luat locul.

În noua pecepţie nu eram “eu” separat de restul, ci eram o parte conştientă din lumea din jur. Nu era nici o diferenţă între mine şi băiatul care-mi înmânase returul, firele de iarbă, sau şobolanul ce se ascundea sub tomberon.

Fiecare eram o parte din totul şi viaţa putea fi experimentată prin fiecare. Oriunde-mi focusam atenţia parcă simţeam creaţia din “punctul lor de vedere”.

Am avut un sentiment că tot universul a zâmbit, chiar şi şobolanul ce era ocupat cu tomberonul. În acelaşi timp toţi eram conştienţi de ce se întâmplă în noi şi în creaţie.

Imaginea reprezintă superclusterul Laniakea, iar în pătratul alb se află galaxia noastră, Calea Lactee.

Aş zice că ne folosim 0.001% din capacităţi. Personal nu-mi pot imagina cât de vastă este creaţia, dar sper să experimentez cât mai mult din ea.

Imaginea de mai sus reprezintă Laniakea, super roiul de galaxii din care face parte şi galaxia noastră, o mică parte din creaţie.

Din Prezent în Trecut

Până am ajuns sus cu coletul, pe lângă evenimentele legate de cuarţ mi sau derulat şi toate evenimentele petrecute în ultimele zile ce nu erau legate direct de el şi comandă.

Cristalul de cuarţ-mi derula evenimentele de la efect la cauză într-o stare ceva mai diluată faţă de “Conştient în Creaţie”.

Cristal de cuarţ în colecţia Cuarţ Zambia
Cristal de cuarţ în colecţia Cuarţ Zambia

Concluzie

De 4 ani mi sau oferit nenumărate experinţe de către cristale, majoritatea fiind spontane. Cele oferite de cuarţ se manifestă în acelaşi mod în ce priveşte evenimentele. Cele spontane se manifestă din prezent în viitor ca şi cauză – efect, ca şi viziunea cu comanda. Iar cele intenţionate se manifestă din prezent în trecut ca şi efect – cauză, rederularea evenimentelor din ultimele zile.

Am încercat să-l folosesc intenţionat din prezent în viitor, dar e nevoie de prea multă concentrare şi sunt o persoană …leneşă. Singurele reuşite au fost doar în combinaţie cu alte cristale. Din prezent în trecut aş zice că e o joacă de copil. Indiferent de direcţia pe axa timpului, cuarţul oferă claritate, fie că e sub formă de imagini, voce, întuiţie sau sentimente.

L-aş recomanda pentru cine vrea să aprofundeze conceptul cauză şi efect (karma), indiferent de direcţie. Uneori îl consider un bun aliat pentru claritatea efectelor anumitor decizii pe care intenţionez să le iau.

Percepţia timpului

Cam în toate experienţele mă lovesc de următoarele două caracteristici ale timpului:

  1. Timpul este mult mai diluat, ce în realitate durează un zâmbet (momentul de conştienţă) în starea respectivă se resimte ca zeci de minute. Aş zice că percepţia timpului este asemănătoare cu percepţia din stările de vis.
  2. Momentul în care mă aflu pe axa timpului se simte ca şi prezent. Teoretic, din prezent în trecut momentul se poate descrie ca şi o reamintire, dar se resimte ca o retrăire, iar percepţia este mult mai rafinată.

De exemplu, un moment banal reamintit cu cristalul în mână a fost o supă de midii la un restaurant cu o zi înainte. În starea respectivă “simt evenimentul”, de parcă-l retrăiesc. Aroma, temperatura, gustul, poziţia la masă, discuţia, sentimentele din jur…

Cuarţul şi axa timpului
Cuarţul şi Axa Timpului

Mă gândeam acuma, în timp ce am scris propoziţia de mai sus, să te întreb dacă îţi plac astfel de articole? Sau dacă ţi-ar plăcea articole despre cum folosesc cristalele?

Poţi să-mi răspunzi prin comentariu la articol.

Reducerea de 20%

Prima intenţie de reducere a fost generată de retur. Mă gândeam cum să-l sărbătoresc şi printre evenimentele redurulate se numara şi o cerinţă de “reducere pentru studenţi” de sfârşit de vară. Asfel, reducere de vară :).

Mulţumesc tipului care a generat returul, studentului pentru mesaj şi cuarţului pentru experienţa oferită. Sunteţi oameni frumoşi şi cristale puternice.

Reducerea se aplică prin abonare la Newsletter. După abonare o să primiţi un email de întâmpinare cu codul de reducere.  

Reducere este valabilă pentru perioada 11 – 27 Septembrie 2021.

Mulţumesc.

Distribuie Articol

Articolul este o poveste despre experienţa avută cu cristalul de cuarţ. Personal învăţ din acest tip de poveşti – Experienţe Personale.

Dacă doreşti să împărtăşim poveşti o putem face prin comentariu.

Lasă un răspuns

Dealerul tău de cristale