Sari la conținut
Dazurit » Info Shop Dazurit

Info Shop Dazurit

Shopul reprezintă secţiunile din site destinate comercializării produselor oferite. Functionează pe bază de contract la distanţă conform documentului Termeni şi Condiţii. Selectarea produselor dorite se face prin butonul “Adauga în coş”, iar plasarea comenzii prin completarea formularului “Finalizează” şi trimiterea lui prin butonul “Plasează Comanda”.

Produse

Principalele produse comercializate sunt pietrele naturale, specimenele, eşantioanele de cristale şi/sau minerale, brute sau prelucrate, bijuterii din/cu cristale şi pietre naturale.

Acestea pot prezenta diferente si imperfecţiuni de culoare si/sau crăpături, acestea fiind aspectul lor natural şi nu se consideră defecte.

Descrierile produselor reflectă cunoaşterea noastră asupra domeniului şi au caracter informativ pentru prezentarea şi întelegerea produsului.

Pozele sunt realizate cu Nikon 3500 şi reflecta produsul pus spre vânzare. Pot prezenta diferenţe de culoare din cauza ecranelor pe care sunt difuzate.

Preţurile

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și reprezintă prețul final de vânzare. Prețurile pot fi modificate fără niciun fel de notificare. Modificările nu vor afecta comenzile în curs de procesare și livrare.

Prețul produsului nu include taxa de transport, doar dacă se menționează clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumpărătorului înainte de finalizarea comenzii și vor fi menționate separat pe factura fiscala. Factura fiscală se va emite conform legislației în vigoare și va însoți produsele comandate la adresa de livrare.

Metode de Plată

Plata se realizează prin Plata la Livrare sau Plata cu Cardul, opţiuni disponibile pe pagina de Finalizare.

Comandă

Comanda se realizează prin completarea formularului de comandă, detalii facturare, disponibil în pagina “Finalizare” (https://dazurit.ro/finalizare/), acceptare Termeni şi Condiţii, Prelucrare Date şi Cookies prin bifarea căsuţei adiacente şi trimiterea ei prin butonul “Plasează Comandă”. Utilizatorul are dreptul de a renunta la comandă înainte ca aceasta să fie expediată.

Procesăm comenzile în aceeaşi zi dacă sunt plasate înainte de ora 18:00 şi le putem preda la curier până la ora 15:00. O să actualizăm comanda ca şi Finalizată după predarea coletului către curier, urmând să fie livrată către dumneavoastră.

Livrare

Livrarea se realizează prin serviciile oferite de Fan Courier, societate de curierat cu care avem încheiat contract de livrare.

Costul serviciului de livrare este de 25 lei prin spre localităţile pentru care aceştia nu percep taxă km suplimentari. Puteţi verifica lista de acoperire Fan Courier aici https://www.fancourier.ro/acoperire/.

În cazul în care livrarea implică taxă/km suplimentari o să trimitem comanda doar în urma acceptului pentru modificarea costului de livrare.

Termen de livrare 1-2 zile lucrătoare din momentul predării coletului către curier. După 3 ani de expedieri cu cu Fan Courier, 95% din livrări au ajuns la destinaţie în 24 ore fără probleme. Părere personală, sunt cei mai buni din toate punctele de vedere.

Împachetăm cristalele în cutii rezistente din carton şi materiale antişoc.

Impachetare comanda
Cutii rezistente din carton
Hartie impachetat cadou
Stikere

Politica de Retur

Oferim posibilitatea de retur fară justificări, în termen de 14 zile începând din ziua în care coletul a fost livrat, ziua în care primiţi produsele comandate. În caz de retur, conform OUG 34/2014, cheltuielile de returnare sunt suportate de către dumneavoastră. Pentru a beneficia de posibilitatea de retur este nevoie de a ne informa electronic cu privirea la decizia de returnare a produselor, prin email la adresa contact@dazurit.ro, telefonic +40771187791.

Produsele şi conţinutul pachetului livrat (cadouri, scrisori, facturi) se vor returna în ambalajul original sau împachetate corespunzător în ambalaje antişoc. Verificăm atent produsele returnate şi nu acceptăm retur dacă produsele sunt folosite excesiv sau prezintă urme de lovituri, ciobituri, zgârieturi.

Returul produselor se realizează printr-o firmă de curierat rapid, preferam tot Fan Courier. Returnarea contravalorii se face prin transfer bancar în maxim 48 de ore de la verificarea returului.

Pentru produsele neconforme sau eronate trimise de noi (şi înştiinţarea în 48 ore)  ne asumăm noi plata transportului şi schimbarea produsului sau returnarea contravalorii facturii în termenul legal.

Contact

Dazurit Apuseni Srl
Oradea, strada Grigore Erofte, nr. 1, bl. S60, ap. 71, Bihor – 410265 RO
contact@dazurit.ro
https://dazurit.ro/contact/
+40771187791